Uppdrag

Tryggmat är en digital applikation, mobilapp, som förenklar och förbättrar livet för dig som gör kostval utifrån allergi-, etik-, miljö- eller hälsokriterier. Lanseras under 2017.

Formgårda står för all konceptuell design, gränssnitt och utveckling av visuell identitet och varumärke för applikation, webb och sociala medier.

Kund

Tryggmat ett innovativt företag med särskild inriktning: att designa och tillverka de bästa digitala lösningarna för människor som inte vill eller kan kompromissa med sin kost utifrån personliga allergi-, etik-, miljö- eller hälsokriterier.

Den nya digitala applikationen “Tryggmat” lanseras under 2017 och bidrar till att människor kan göra egna kostval och därmed minska obehag av allergier och förbättra sin hälsa och välbefinnande.

 

Lösning

Vi har skapat ett rent och enkelt designkoncept med möjligheter till dynamisk utveckling. Visuella identitens främsta karaktär bygger på bakgrunder i olika toningar och färger samt ritade kurvor med noder som ska symbolisera nivåer och mätning av matens innehåll.  Användarvänlig navigering skapas genom tydligt struktur och typsnitt. Illustrationer togs fram för att förstärka formspråket och innehåll.

Se fler CASE

Föränderlig tid.

Vi tror på att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling. Beskriv ditt projekt så återkommer vi om tid för att prata vidare hur vi tillsammans kan skapa konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Mats Nilsson, 0768-12 42 45 eller nedan.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Varumärke

Varumärkesstrategi
Varumärkesplattform
Varumärkespositionering
Varumärkesvård
Varumärkesplacering
Målgruppsprioritering
Kanalval
Content
PR / Marknadsföring

Design

Konceptualisering
Branding / Design
Kommunikation / Copy
Identitet / Logo
Förpackningsdesign
Digtialt / Webb / App
Produkt / Info material
Event / Fysiska miljöer

Hållbarhet

Hållbarhetsstrategi
Hållbarhetsredovisning
Hållbarhetskoncept
Kommunikation
Visuellt uttryck
Infografik och visualisering av data
Målgruppsprioritering och kanalval
Storytelling