Uppdrag

Att laga en företagskultur? Vilka ingredienser behöver en verksamhet för att medarbetarna ska trivas i en växande kultur?

För 7e året i rad, och med hjälp av 7 aktiva ingredienser är AbbVie på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser. AbbVie rankas som Sveriges 3e bästa arbetsplats i Great Place to Works medarbetare undersökning 2021.

Vi fick det delikata uppdraget att formge AbbVie Scandinavias kulturbok, en bok som syftar till att förklara varför, vad och hur bakas ett framgångsrikt kulturrecept.

Great Place to Work

Great Place to Work utvärderar organisationer för att ge dem ett mått på sin arbetsplatskultur och sin insats som arbetsgivare. Delar årligen kvalitetsutmärkelsen ”Sveriges Bästa Arbetsplatser ” som baseras på organisationens resultat i våra undersökningar.  

Uppslag ifrån boken

Kund

AbbVie är ett forskande biopharmaföretag som utvecklar innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar, med målet att flytta fram gränsen för vad som är möjligt att uppnå med medicinsk behandling och förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Fokusområden är immunologi, neurologi, onkologi, virologi och ögonsjukdomar. AbbVie finns i 175 länder och har cirka 47 000 medarbetare.
→ abbvie.se

 

 

Lösning

Att laga en utvecklande och inspirerande företagskultur bygger på följande aktiva ingredienser:

 

  1. Purpose, Common Goals & Clear Communication
  2. Leadership, Self-Leadership & Development
  3. Culture Clubs
  4. Patient Centricity
  5. Recognition & Celebration
  6. Social Responsibility
  7. Great Place to Work
Ingredienserna står i fokus för varje kapitel som också kommer som unikt bokmärke. Vi hämtade inspiration från förr i tidens apotek och gav boken en apotekskaraktär med lekfulla illustrationer.
Vill du beställa boken? Beställ boken hos AbbVie

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Anki Edenström, Creative Director, för ett möte via formuläret eller ring 0739-320087.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Varumärke

Varumärkesstrategi
Varumärkesplattform
Varumärkespositionering
Varumärkesvård
Varumärkesplacering
Målgruppsprioritering
Kanalval
Content
PR / Marknadsföring

Design

Konceptualisering
Branding / Design
Kommunikation / Copy

Identitet / Logo
Förpackningsdesign
Digtialt / Webb / App
Produkt / Info material
Event / Fysiska miljöer

Hållbarhet

Hållbarhetsstrategi
Hållbarhetsredovisning
Hållbarhetskoncept
Kommunikation
Visuellt uttryck
Infografik och visualisering av data
Målgruppsprioritering och kanalval
Storytelling