Formgårda är en design- och varumärkesbyrå som arbetar från strategi till kreativa lösningar

Vi positionerar, kommunicerar och formger framgångsrika varumärken utifrån affärsstrategiska mål. Vi har bl a blivit nominerade till Svenska Designpriset för ARC® och True Organic of Swedens designkoncept.

Växer med uppdragen

Vi är en liten byrå men tack vare vårt starka nätverk av kunniga samarbetspartners kan vi växa med uppdragen, skippa onödiga overheadkostnader och erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

Ärligt talat

Först pratar vi. Om er och om oss. Om visioner, drömmar och budget. Om vad ni vill uppnå och om vi kan nå målen.

Sedan triggar vi igång det samtal som både utmanar och utvecklar. Vi ifrågasätter det givna. Ger nya perspektiv. Det är så vi gör för vi är ärliga och vi tror på långa varaktiga relationer.

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Anki Edenström, Creative Director, för ett möte via formuläret eller ring 0739-320087.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Pin It on Pinterest