Varumärkesplattformen skapar lönsamhet.

Varumärkesarbete lägger grunden för en unik position.

Varumärkesorienterade företag är hållbara och lönsamma. Det är inte så konstigt eftersom alla slåss om uppmärksamhet på samma tuffa marknad och utan varumärkesidentitet blir det svårt att ta en position. En tydlig position gör mer än att sälja, det representerar och särskiljer från konkurrenter. Det finns ingen enkel manual för varumärkesstrategiska beslut, utan det handlar om att definiera sitt syfte, värdeord, affärsidé, varumärkeslöfte, marknadsposition, tonalitet och vision för att bygga ett starkt men framförallt ett unikt varumärke.

Varumärkesplattformen består av strategiska beslut som ska styra och stödja det dagliga operativa arbetet.

Den som letar efter en varumärkesbyrå bör välja med omsorg.

Varumärkesplattformens
olika delmoment

Varumärkesplattformen består av strategiska beslut som ska styra och stödja det dagliga operativa arbetet. En varumärkesplattform kan genomföras under på några dagar till månader. Allt beror på i vilket läge man startar och vart man vill nå, hur många deltagare, vilka mål och strategier som ska tas och sättas.

CASE

Varumärkesstrategi – design – hållbara koncept är vår passion.

Vi rör oss oftast inom branscher som hållbarhet, hälsa, läkemedel, psykologi, vetenskap och är kända för vår expertis inom skönhet.

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Anki Edenström, Creative Director, för ett möte via formuläret eller ring 0739-320087.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Våra tjänster.

Utmärkelser

Vinnare av Svenska Designpriset 2021 i kategorin Identitet/Förpackning. Vi är flerfaldigt nominerade i både Svenska Designpriset samt Publishingpriset under de senaste åren och placerats bland toppen som en av Sveriges bästa byråer. Det är något vi är stolta över.

Varumärke

Varumärkesstrategi
Varumärkesplattform
Varumärkespositionering
Varumärkesvård
Varumärkesplacering
Målgruppsprioritering
Kanalval
Content
PR / Marknadsföring

Design

Konceptualisering
Branding / Design
Kommunikation / Copy

Identitet / Logo
Förpackningsdesign
Digitialt / Webb / App
Produkt / Info material
Event / Fysiska miljöer

Hållbarhet

Hållbarhetsstrategi
Hållbarhetsredovisning
Hållbarhetskoncept
Kommunikation
Visuellt uttryck
Infografik och visualisering av data
Målgruppsprioritering och kanalval
Storytelling