CASE

Varumärkesstrategi – design – hållbara koncept är vår passion.

Vi rör oss oftast inom branscher som hållbarhet, hälsa, läkemedel, psykologi, vetenskap och är kända för vår expertis inom skönhet. Bland våra kunder finns varumärken som Naimakka, Bonnier Tidskrifter, True Organic of Sweden, Lundbeck, Bristol-Myers Squibb, Frida på Bruket, Astrid Lindgrens Sjukhus, Tryggmat, Svenska Byggnadsvårdsföreningen, Otsuka Pharma Scandinavia AB.

Hållbara koncept

Vi skapar helhetskoncept tillsammans med våra uppdragsgivare.

Relevant och konsekvent genomarbetad kommunikation med kreativ höjd är hållbar och lönsam över tid. Genom våra trendanalyser håller vi oss  uppdaterade på nya material, pappersval och miljömässiga val. Vi ser till att det vi skapar och som tillverkas genom oss alltid gör skillnad. Vi vill att alla ska göra medvetna val.

HÅLLBART KONCEPT

DYNAMISK UTVECKLING

Föränderlig tid.

Vi tror på att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling. Beskriv ditt projekt så återkommer vi om tid för att prata vidare hur vi tillsammans kan skapa konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Mats Nilsson, 0768-12 42 45 eller nedan.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Varumärke

Varumärkesstrategi
Varumärkesplattform
Varumärkespositionering
Varumärkesvård
Varumärkesplacering
Målgruppsprioritering
Kanalval
Content
PR / Marknadsföring

Design

Konceptualisering
Branding / Design
Kommunikation / Copy
Identitet / Logo
Förpackningsdesign
Digtialt / Webb / App
Produkt / Info material
Event / Fysiska miljöer

Hållbarhet

Hållbarhetsstrategi
Hållbarhetsredovisning
Hållbarhetskoncept
Kommunikation
Visuellt uttryck
Infografik och visualisering av data
Målgruppsprioritering och kanalval
Storytelling

Pin It on Pinterest