Nominerad till svenska designpriset 2018!

Vårt arbete med ARC är nominerat till Svenska Designpriset i kategorin Grafisk identitet!

Det är fantastiskt roligt inför lanseringen som sker nu i Oktober 2018. ARC® är nytt svenskt premiumvarumärke för vegansk och ekologisk hudvård.

 

Uppdrag

Formgårda har under 2018 arbetat fram hela varumärkeskonceptet för ARC®. Detta omfattade både den grafiska identiteten och designkonceptet för förpackningarna. I uppdraget ingick också att förpackningarna görs av hållbart material.

Kund

Skinware AB ligger bakom ARC® -serien som är ett speciellt varumärke som förtjänar lite extra uppmärksamhet då man utvecklar och tillverkar hudvård i Sverige och helt fria från animaliskt ursprung, råolja och hormonstörande ämnen. ARC® vill göra det enkelt för människor att göra ett bättre val – utan att kompromissa på kvalité.

 

Lösning

Resultatet är en modern design som tydlig speglar ARC® som ett premiumvarumärke. Målet är att ARC® ska ta en stark position och bemöta det växande segmentet av kvinnor och män som efterfrågar veganska och ekologiska produkter för bebisar, barn och på sikt även mot kvinnor och män.
Seriens tuber och flaskor tillverkas av sockerrör och 100% förnyelsebara resurser.

Se fler case

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Mats Nilsson, Affärsutvecklare, för ett möte via formuläret eller ring 0768-12 42 45.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Pin It on Pinterest