Uppdrag

Vi fick i uppdrag att göra en redesign på DAB Dentals kundtidning – DAB magazin. Uppdraget var ”mer ljus, värme och glädje” från DABs kommunikationsavdelning. Utifrån ledorden har vi skapat en grafisk paketering som lyfter fram personporträtt genom generösa bilder, geografisk grafik och ikoner.

Ny design

Tidigare design

Kund

DAB Dental AB är marknadsledare i Sverige inom distribution av medicintekniska produkter till tandvården. DAB magazin är DAB Dentals kundtidning där företaget presenterar produkter, nyheter, pågående projekt och erbjudanden.

Lösning

Uppdraget var ”mer ljus, värme och glädje” från DABs kommunikationsavdelning. Utifrån ledorden har Formgårda skapat en grafisk paketering som lyfter fram personporträtt genom generösa bilder, geografisk grafik och ikoner.
Resultatet är ett modernt och luftigt designkoncept för DAB magazin. Utöver det har Formgårda tagit fram bildmaterial för att förstärka DABs kundgrupp i vardagliga situationer och miljöer.

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Anki Edenström, Creative Director, för ett möte via formuläret eller ring 0739-320087.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken