Technasweden

Techna Sweden arbetar för att få fler unga människor att välja tekniska utbildningar och yrken. Genom att arrangera Boot Camps, sammanför vi unga människor med teknikbranschen, nytänkande företag och organisationer som vill ligga i framkant vad gäller mångfald, jämställdhet och hållbarhet. I dessa Boot Camps frigörs idéer och samtal som formar morgondagens samhälle.

9 mars 2018 genomfördes Techna Swedens första Boot Camp Tjej+Teknik. Under en heldag träffades ett flertal teknikföretag med tjejer för att få deras svar på vad som behöver ske och förändras för att de ska välja ingenjörsyrken.

Detta är en del i Formgårdas eget hållbarhetsengagemang. Vill du vara med eller vill ni som företag vara med vid nästa tillfälle - kontakta Anki Edenström.

#social hållbarhet

!

 

Initiativtagare
Astrid Deutschmann, Techgirlsonly
Anki Edenström, Formgårda
Anna Fundin, Paradigma

Gå direkt till:
technasweden.se

 

 

Vårt hållbarhetsarbete

Vi kan göra något.

Här presenterar vi Formgårdas hållbarhetsarbete –  startar och driver olika projekt för att bidra till att förändra beteenden och världen.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Vår filosofi.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Vi har valt att fokusera och arbeta med det som vi är mest passionerade av. Bygga varumärken som gör skillnad. För dig. För mig. För planeten.

Kontakta gärna vår Creative Anki Edenström om hur vi arbetar!