Uppdrag

En ny webbdesign för att ge schizofreniskolan.se en bättre digital upplevelse. Strukturen på nya webbsidan är användarvänlig, responsiv och optimerad för målgruppen.

Schizofreniskolan finns både som bok och webbplats. I ett nära samarbete med vår uppdragsgivare utvecklar vi nytt och uppdaterar befintligt informations- och utbildningsmaterial för att nå nya och befintliga patienter. Vi tar fram böcker, foldrar, banners, annonser och webbplatser. Vårt uppdrag innefattar även att vi översätter och tar fram produktioner för Norge, Danmark och Finland.

Kund

Läkemedelsbolagen Otsuka Pharma Scandinavia AB och
H. Lundbeck AB arbetar gemensamt för att hjälpa patienter inom psykiatrin. Tillsammans utvecklar de medicin, verktyg för patienter med Depression, Bipolär sjukdom, Ångest, PMDS och Schizofreni.
Vem som helst kan få sjukdomen. Schizofreni förekommer bland unga, medelålders och gamla. Sjukdomen påträffas bland alla samhällsklasser och folkgrupper.

 

Lösning

Schizofreniskolan är ett verktyg för patienter och deras anhöriga. Användarvänlig med enkel navigering skapades genom tydligt struktur, enhetliga färger och typsnitt samt med illustrationer som förstärker innehållet. Webbplatsen är responsiv för att fungera optimalt på både skärm, surfplatta och mobil, oavsett vart användaren befinner sig.

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Anki Edenström, Creative Director, för ett möte via formuläret eller ring 0739-320087.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Pin It on Pinterest