Uppdrag

En ny webbdesign av katreenrosch.se för att ge Katreens kunder en bättre digital upplevelse.
Strukturen på den nya hemsidan är optimerad för att kommunicera med målgruppen. Besökaren kan enkelt boka behandling eller ställa frågor direkt på webbsidan.

Kund

Katreen Rösch är en framgångsrik Certifierad Fysioterapeut & Diplomerad Homeopat. Hon öppnade sin första mottagning 1988 i Stockholm city och kort därefter också på Ekerö.

 

Lösning

Strukturen på nya katreenrosch.se är optimerad för att kommunicera med målgruppen. Besökaren kan enkelt boka sin behandling eller ställa frågor direkt på webbsidan. Webbplatsen är byggd i WordPress och responsiv för att fungera optimalt på både skärm, surfplatta och mobil. Vi tog fram illustrationer för att kommunicera Katreens personlighet och varumärke på ett enkelt men tydligt sätt.

Technasweden

Techna Sweden arbetar för att få fler unga människor att välja tekniska utbildningar och yrken. Genom att arrangera Boot Camps, sammanför vi unga människor med teknikbranschen, nytänkande företag och organisationer som vill ligga i framkant vad gäller mångfald, jämställdhet och hållbarhet. I dessa Boot Camps frigörs idéer och samtal som formar morgondagens samhälle.

9 mars 2018 genomfördes Techna Swedens första Boot Camp Tjej+Teknik. Under en heldag träffades ett flertal teknikföretag med tjejer för att få deras svar på vad som behöver ske och förändras för att de ska välja ingenjörsyrken.

Detta är en del i Formgårdas eget hållbarhetsengagemang. Vill du vara med eller vill ni som företag vara med vid nästa tillfälle - kontakta Anki Edenström.

#social hållbarhet

!

 

Initiativtagare
Astrid Deutschmann, Techgirlsonly
Anki Edenström, Formgårda
Anna Fundin, Paradigma

Gå direkt till:
technasweden.se

 

 

Föränderlig tid.

Genom att arbeta helt integrerat mellan varumärke, design och hållbar utveckling hjälper vi våra kunder att skaffa sig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga ekonomi. Kontakta Anki Edenström, Creative Director, för ett möte via formuläret eller ring 0739-320087.

Vi gör allt vi kan för att skydda din integritet och hjälpa dig att utöva dina rättigheter oavsett om du är kund, anställd eller en registrerad individ utan koppling till oss. Vi lagrar minimalt med personuppgifter för våra ändamål och bara de som behöver uppgifterna har tillgång till dem. Så snart vi inte längre behöver uppgifterna för våra ändamål raderar vi dem.

Design- och varumärkesbyrå

För medvetna och hållbara varumärken

Pin It on Pinterest