K11 Live Studio

Utvecklingen mot digitala möten har under det senaste året exploderat och de flesta organisationer och företag har redan vant sig vid det nya arbetssättet och dess fördelar.
På live studio K11 i stockholm brinner vi för hållbarhet och vill hjälpa till att driva den här utvecklingen med mer värme och personligt uttryck. Vi erbjuder en modern live studio för digitala event, inspelningar och sändningar av föreläsningar, webinar eller liveshopping i en trivsam miljö på Södermalm i Stockholm.

Vi lägger stor vikt vid förberedelserna och skräddarsyr någon av våra live studios med ljus, möbler och bakgrunder. Vi går igenom alla delar som ska ingå i produktionen såsom branding, förinspelat material, grafik samt inbjudningar till deltagare via länk.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation för din nästa idé.

Föreläsning / Webinar / Live Shopping /

sätt att använda
K11 Live Studio

 

 

Live studio för digitala möten med programledare och inbjudna gäster via länk eller i studio

Webinar som streamas via digital plattform med interaktion och Q&A

Lansera ny produkt eller relansera varumärket

Stärk din försäljning genom live shopping

Addera nytt media till varumärket med video

Prisexempel – K11 Live Studio i Stockholm

Då vi skräddarsyr produktionen efter önskemål så har efter vi inga fasta priser, men vi vill ändå ge ett par exempel på hur prisbilden kan se ut.

Halvdag

Boka vår studio 1 halvdag för livestreaming, då ingår:

30 min konsultation
Livestreaming+inspelning
Streamingserver samt onlinetjänst via lösenordsskyddad länk
2 kameror
Bakgrund – chroma key (greenscreen) för rörlig eller stilla media, textilier/draperier
Bild i bild
Deltagare via länk, som Zoom eller annan leverantör
Körschema – live och repetition
1 bildtekniker samt 1 coach
Efterredigering

Uppskattad tidsåtgång för ovanstående exempel med förberdelser, sändning samt efterarbete 20h.

Pris 25 000 SEK

Tillval

Registreringssida enligt organisationens branding
Inbjudan
Deltagarhantering
Lösenordskyddad login

Pris 9 000 SEK

Låt ditt varumärke gå live med oss

Möjligheterna är många och oändliga

K11 är en Live Studio för webinar, online utbildning, varumärkesaktivering, live shopping och fysiska som digitala evenemang. Vi hjälper dig med att skapa dialog med dina medarbetare, kunder eller studenter och anpassar produktionen efter önskemål.

Boka 30 minuters kostnadsfritt möte med oss. För att mötet ska vara så givande som möjligt ber vi dig beskriva vad du vill göra som ex: 
  • Digitalt möte med programledare/gäster
  • Webinar som streamas via digital plattform
  • Lanserings- visningsevent med produkt
  • Föreläsning, utbildning

Ju tydligare bild vi får av dina önskemål desto bättre kan vi förbereda mötet.

 

Vår bakgrund

Mer estetik än teknik

Anki Edenström och Ola Lewitschnik driver den nya livestudion K11. Vi har en mer estetisk än teknisk ingång till den nya världen av digital kommunikation; ”Tekniken är såklart viktig men vi ser den nog mer som ett verktyg av många, effektsökeri är inte vår grej” berättar Ola, som vidare förklarar att fokus läggs lika mycket på att den som står framför kameran känner sig bekväm och att ljus, ljud och miljö känns rätt.

Människor över hela världen har det senaste året använt sig av den ”nya” tekniken med tex Zoom och Teams som plattformar för den digitala kommunikationen och många har deltagit i onlineutbildningar och webinar.

Behovet av smidiga, snygga lösningar för detta kommer fortsätta växa även när pandemin är under kontroll spår Ola, och säger att ”trots den uppsjö av teknik som finns därute så är det en fortfarande en bransch i sin linda. Många företag börjar inse vikten i att det man kommunicerar ser bra ut, det duger liksom inte att ställa en oförberedd och harklande person under spotlight och filma med en webkamera”.

”Vårat arbetssätt är föralltid förändrat, vi kommer inte återgå till att flyga folk kors och tvärs för onödiga möten” flikar Anki in, som med sin bakgrund med att utveckla hållbara och ekologiska varumärken och projekt brinner extra starkt för just den aspekten.

Anki Edenström arbetar med design- och varumärkesuppdrag samt utvecklar värdedrivande projekt utifrån ekonomisk- social och ekologisk hållbarhet. Ola har tidigare drivit flera företag i frisörbranschen men skolade för några år sedan om till fotograf och har publiceringar i bland annat NY Times i cv:t.

”Våra mixade erfarenheter tillsammans med det gemensamma intresset för det visuella och estetiska fick oss att vilja skapa livestudion, säger Anki som liksom Ola har ett entrepenörsbegär som behöver stillas med jämna mellanrum. ”Sen har vi ju en stor och häftig lokal på nästan 500 kvm som är synd att inte utnyttja till roligare grejer än kontor och lager” berättar Anki.

Pin It on Pinterest